Prima Cool a Óčko pořádají festival Enyaq YouFest

středa, 16. září 2020, 14:05 Aktuality, TV, Marketing MediaGuru

Novinkou letošního ročníku bude online stream jednotlivých koncertů na sociálních sítích.

Mikolas Josef, zdroj: FTV Prima

Mikolas Josef, zdroj: FTV Prima

Hybridní festivalová road show Enyaq You Fest, kterou přináší Prima Cool a televize Óčko, letos nově dorazí do pěti českých měst. Tradiční festival spojuje hudbu, youtubering, gaming, lifestyle a sport. Festival zahájí 29. září v Brně u nákupního centra Královo Pole, následovat budou města Olomouc (30. září, OC Haná), Hradec Králové (1. října, OC Futurum), Praha (2. října, Centrum Černý Most) a finále tour proběhne 3. října v Mladé Boleslavi v prostorách Škoda Muzea.

Během road show se představí interpreti, jako je Mikolas Josef nebo Sharlota. Novinkou letošního ročníku bude online stream jednotlivých koncertů na sociálních sítích.

„Jsem moc rád, že i přes nepříznivé okolnosti a ztížené podmínky pořádání hromadných akcí jsme našli cestu, jak dostat Enyaq You Fest k lidem. Připravili jsme nabitý program pro každého člena rodiny, který je navíc letos pro všechny zdarma. Pro ty, kteří se festivalu nemůžou zúčastnit, máme novinku – zážitek jim zprostředkujeme na sociálních sítích díky živým streamům koncertů a rozhovorů z jednotlivých zastávek. Letošní ročník tak bude skutečně výjimečný a ve svém důsledku kvůli koronavirové pandemii zážitek z něho zprostředkujeme výrazně vyššímu počtu lidí,“ uvedl Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf pořádající agentury Solootions

Partnerem festivalu je tradičně Škoda Auto, která přiveze do všech měst road show svoje nové SUV Škoda Enyaq iV. „Na rok 2020 budeme asi dlouho vzpomínat. A nejen proto, čemu nás celosvětově nečekaně vystavil, ale také díky výzvám, které se nám podařilo zdolat. Pro nás je jednou z nich právě naše poslední novinka, se kterou bude možné se na road show seznámit,“ sdělil Petr Janeba, vedoucí marketingu Škoda Auto Česká republika.

Partnerem festivalu je také Komerční banka. „I přes letošní složitou situaci a různé bezpečnostní restrikce jsme rádi, že můžeme přispět k tomu, že se tento oblíbený festival bude konat a věříme, že si jej všichni návštěvníci užijí,“ uvedl David Šmahel, šéf marketingové komunikace Komerční banky.

-mav-