Prima od úterý nasadila nový hobby pořad Fachmani

středa, 30. září 2020, 09:45 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Prima zahájila od úterý vysílání nového pořadu Fachmani.

Fachmani, zdroj: FTV Prima

Fachmani, zdroj: FTV Prima

Televize Prima zahájila od úterý 29. září 22:50 vysílání nového pořadu Fachmani. Celkem 28 epizod ukáže průběh rekonstrukce staršího domku a nejdůležitější etapy stavby. Pořadem provázejí Pepa Libický a Karel Hynek. Nový pořad vznikl ve spolupráci s Modrou pyramidou, za celou kampaní stojí contentová agentura Fuse ze skupiny Omnicom Media Group.

„Spojení Modré pyramidy a pořadu Fachmani je skvělou ukázkou toho, jak může probíhat společné naplňování mise, při které pomáháme lidem vytvářet nové domovy. Jsme s nimi po celou dobu stavby nebo rekonstrukce, a to v jakékoli fázi – od hledání nemovitosti v naší aplikaci MP Home, přes financování Hypoúvěrem nebo Rychloúvěrem, až po pojištění nemovitosti a rizik,“ uvedl Ondřej Suchý, manažer marketingu Modré pyramidy.

Tvářemi a průvodci pořadu jsou zkušený kutil Pepa Libický, známý z pořadů Libovky Pepy Libického a Minutový manžel, kterému v roli stavebního laika asistuje stand up komik Karel Hynek.

„Naše hobby pořady mají dlouholetou tradici a patří mezi velmi oblíbené. Věříme, že i touto novinkou, která je vlastně návodem, jak od A do Z postupovat při renovaci staršího domku, diváky potěšíme. Své téma si v něm jistě najdou nejen majitelé nemovitostí, kteří zvažují rozsáhlejší stavební úpravy, ale i ti, kteří řeší menší rekonstrukce doma, na chalupě či na zahradě, nebo jen rádi zvelebují své bydlení,“ dodal Roman Mrázek, programový ředitel FTV Prima.

Komunikační mix kampaně zahrnuje všechny mediatypy, včetně sociálních sítí a je v režii agentury Fuse. „Rádi objevujeme originální cesty, jak propojit klienty s atraktivním obsahem. V případě Fachmanů, jejichž cílem je pomoct, poradit a inspirovat širokou skupinu lidí, kteří chtějí proměnit svůj domov k lepšímu, jsme našli nejen přirozené spojení, ale také zajímavou formu, která si jistě, i díky originálnímu přístupu obou protagonistů, získá přízeň diváků,“ uvádí za Fuse Adam Dušek, který pro klienta celou kampaň zaštiťuje.

Součástí pořadu je i online verze s vlastní doménou fachmani.cz na platformě Prima Doma TV, kde bude mimo jiné digitální stavební deník s možností online sledování postupu stavebních prací. Aktuální stav rekonstrukce současně podrobněji ukážou také reportáže na primadoma.tv.

-mav-