Roger chce novou kampaní zvýšit znalost produktu

čtvrtek, 24. září 2020, 13:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Platební instituce Roger chce novou kampaní zvýšit znalost svého produktu na proplácení faktur.

Zdroj: Roger

Zdroj: Roger

Platební instituce Roger spustila novou kampaň na podporu své služby, která má podnikatelům a firmám zkrátit dlouhé splatnosti faktur. Roger v kampani garantuje proplacení faktur do tří dnů. Komunikační koncept vytvořila agentura Leo Burnett ze skupiny Publicis Groupe.

Ústřední postavou kampaně je Roger, milovník faktur, který je součástí nové identity společnosti. Za nápadem postavy, na které bude dlouhodobý komunikační koncept postaven, stojí také agentura Leo Burnett. Na přípravě komunikační strategie spolupracovala společnost Roger s marketingovým konzultantem Radkem Škorničkou.

Zdroj: Roger

„Abychom budovali lásku k brandu a současně zvýšili jeho zapamatovatelnost, rozhodli jsme se značku vtipně personalizovat,” uvedla Nikola Foktová, kreativní ředitelka agentury Leo Burnett.

„Roger jako osobnost přesně reprezentuje platební instituci Roger ve všech jejích kvalitách a službách. Užívá si moderní technologie a vše, co jde, řeší jednoduše online, ideálně z mobilního telefonu. Postava Rogera má zkušenosti z praxe, staví na nich své podnikání a předává je obchodním partnerům,“ dodal Adam Šoukal, CEO společnosti Roger.

V rámci nové kampaně, kterou chce společnost Roger potvrdit pozici jedničky na tomto trhu, představila společnost také svoji novou identitu, jejíž součástí je upravené logo, nová mobilní aplikace a web. Aktuální kampaň poběží do konce listopadu v on-linu včetně sociálních sítí, dále v rádiu a v tištěných médiích.

-mav-