Sokol se v nové komunikaci zaměřuje na rodiče

úterý, 1. září 2020, 10:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

V rámci projektu Se Sokolem do života se Česká obec sokolská nově zaměřuje na rodiče předškolních dětí.

Zdroj: Česká obec sokolská

Zdroj: Česká obec sokolská

Česká obec sokolská (ČOS) i nadále rozvíjí svůj projekt pohybové gramotnosti pro předškolní dětiSe Sokolem do života“. Nově se zaměřuje na jejich rodiče.

„V předchozích čtyřech letech jsme se v komunikaci zaměřovali především na učitele a ředitele mateřských škol. V pátém ročníku se posouváme na novou úroveň, kdy chceme mluvit přímo i k rodičům samotným,“ upřesňuje manažerka projektu Alžběta Kujanová z ČOS. Promlouvat k nim bude prostřednictvím instruktážních videí, v nichž jim chce ukázat, jak se s dětmi kdekoliv a kdykoliv velmi přirozeně hýbat a cvičit.

Čtyřdílný seriál nese název „Cvičí celá rodina“ a jednotlivé díly pak rodiče s dětmi zvou do různých prostředí:  v prvním se vydává do města, ve druhém na dětské hřiště, pak do parku a na závěr do přírody. Videa budou postupně uveřejněna v průběhu září na Facebooku projektu.

Se Sokolem do života je projekt pohybové gramotnosti pro předškolní děti ve věku 3 až 6 let. Probíhá v mateřských školách, sokolských jednotách či jiných volnočasových a sportovních oddílech. Do pátého ročníku 2020/2021 bylo na konci srpna přihlášených rekordních více než 81 tisíc dětí z bezmála 1500 institucí. 

-stk-