Zakladatelé Brain One spouští svoji značku Hedepy

středa, 9. září 2020, 07:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hedepy je platforma, která propojuje terapeuty s klienty pomocí videohovoru. Brain One se domnívá, že v Česku jsou 2 miliony lidí, kterým by nová služba mohla pomoci.

Zakladatelé Brain One, zdroj: Brain One

Zakladatelé Brain One, zdroj: Brain One

Zakladatelé marketingové agentury Brain One spouští svoji první značku. Jde o startup Hedepy. Platforma má garantovat odborné vzdělání psychoterapeutů a umožňovat klientům rezervovat online video sezení do 24 hodin.

„Při budování Hedepy vycházíme z našich zkušeností a pomáháme terapeutům s marketingem a technologií,” popsal CEO Hedepy Lukáš Krčil. „Když jsme se u našeho společníka před lety setkali se syndromem vyhoření, nevěděli jsme, na koho se obrátit. V době covidové krize se nám uvolnily kapacity, a tak jsme se rozhodli postavit službu, která toto změní. Rychlý výzkum nám potvrdil, že Češi se bojí se o svých psychických problémech mluvit,” dodává.

Na platformě Hedepy je k dispozici více než 15 ověřených psychoterapeutů. „Spuštění naprosto předčilo naše očekávání. Za 2 týdny na Hedepy proběhlo přes 50 placených sezení a samo od sebe se nám ozvalo desítky profesionálních terapeutů pro budoucí spolupráci,” přibližuje současný stav Krčil.

Základní kapitál v řádech jednotek milionů korun a startovací podmínky umožnili zakladatelé Brain One společně s Žanetou Krčilovou, která se stará o komunitu terapeutů. Produkt je nyní ve fázi validace business modelu. V brzké době plánují brandovou kampaň a další verzi produktu, který se bude zaměřovat na automatické doporučování terapeuta klientům.

-mav-