A11 a Space4u vytvořily stojanovou síť na tiskoviny

čtvrtek, 8. října 2020, 11:05 Aktuality, Tisk MediaGuru

Vydavatelství A11 a společnost Space4u vytvořily distribuční stojanovou síť pro tištěná periodika Space 11.

Společnost Space 11 se stala výhradním distributorem pro lokální tituly vydavatelství A11, od kterého převzala jejich vlastní stojanovou síť. Tu doplňují stojany společnosti Space4u (dříve Grand Prince). Díky tomuto spojení měla vzniknout podle A11 největší síť stojanů na tisk a letáky v České republice, kterou Space 11 nabízí nejen dalším vydavatelům, ale i klientům z řad retailu. Disponuje více než 2000 distribučními místy napříč Českou republikou, především v Praze, Brně, Plzni, Středočeském kraji, Ústeckém kraji, Karlovarském kraji, Jihočeském kraji a na Vysočině.

Během října chce Space 11 představit vlastní aplikaci pro kontrolu distribuce, pomocí které bude možné sledovat závoz na vybrané stojany napříč Českou republikou včetně fotodokumentace v online režimu. Aplikaci vyvíjí společnost iQuest. Síť zahrnuje vysokokapacitní drátěné stojany pro více než 500 ks novin nebo letáků ve třech modelových řadách nebo kartonové stojany pro 200 ks tiskovin.

„Velmi intenzivně pracujeme na tom, aby se naše síť dále rozrůstala. Během září jsme zprovoznili 60 stojanů na Berounsku, čeká nás spuštění téměř 200 stojanů v Plzeňském kraji a 80 stojanů na Nymbursku a Benešovsku. V říjnu pak na trh uvedeme novou řadu stojanů na lampy veřejného osvětlení, které pilotně spustíme v počtu 50 kusů v centru Brna,“ doplnila jednatelka Space 11 Tereza Pidrmanová.

Space 11 je společným projektem vydavatelství A11 a distribuční firmy Space4u

-mav-