Dm drogerie spouští věrnostní kartu jako aplikaci v mobilu

pátek, 23. října 2020, 16:15 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Dm drogerie markt spouští pro zákazníky novou aplikaci v mobilním telefonu, která funguje jako věrnostní karta a informační portál zároveň.

Zdroj: dm drogerie

Zdroj: dm drogerie

Společnost dm drogerie markt spouští pro zákazníky novou aplikaci dm active beauty, která funguje jako věrnostní karta v mobilu a zároveň informační portál o aktuálních nabídkách či zákaznickém kontě. Při placení v prodejně ji stačí jen rozkliknout, přes záložku Má karta nechat na pokladně naskenovat kód a sbírat body za každý nákup.

„Z našich průzkumů vyplynulo, že až dvě třetiny žen mají rády přehled o aktuálních nabídkách. Téměř 90 % oslovených žen využívá věrnostní programy a zákaznické karty. Polovina žen navíc nákupy předem plánuje,“ podotýká Jiří Peroutka, manažer komunikace, dm drogerie markt.

Právě v těchto preferencích má podle něj nyní nová aplikace zákazníkům pomoci. Zásadním prvkem čerstvě spuštěné aplikace jsou takzvané dlaždice na úvodní straně. Těch může být až šest a upozorňují zákazníka na aktivity a novinky v sortimentu dm. Tyto dlaždice je možné měnit dle potřeby uživatele i několikrát měsíčně.

Přibyla rovněž funkce Touch ID, díky níž je možné místo přihlašovacího PIN kódu použít otisk prstu nebo rozpoznání obličeje. 

Aplikaci vytvořila společnost Payback, která je provozovatelem věrnostního programu. 

Novinku si může každý zdarma stáhnout do svého chytrého mobilního telefonu přes AppStore nebo Google Play. Podpora původní aplikace, kterou zákazníci mohli doposud využívat, končí 30. října.

Dm drogerie market uvádí na trh produkty své soutěže DmStart

sobota 15. srpna 2020

-zue-