E.ON uvedla další spot z řady Eko Tipy Triky

pátek, 16. října 2020, 14:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Je to pátý díl z řady Eko Tipy Triky. Pro letošní rok poslední nový, který se v této řadě objeví.

Zdroj: E.ON

Zdroj: E.ON

Společnost E.ON uvedla další reklamní spot z řady Eko Tipy Triky, kterou spustila v červenci letošního roku a kde je v hlavní roli Martha Issová. Spot, který upozorňuje na problematiku ekologie v oblasti energetiky, poběží do konce listopadu. Je to pátý díl z této řady. Pro letošní rok poslední nový, který se v této řadě objeví.

Tento i další spoty jsou k vidění především na stanicích Prima Group. Objeví se ale také na sociálních sítích a v online prostoru. Režíroval ho opět Tomáš Bařina, produkční společností je Boogie Films a kreativa je z dílny Mark BBDO.

Zdroj: E.ON

„Cílem kampaně je dostat téma udržitelnosti do širšího povědomí a ukázat, že díky firmám jako E.ON stačí málo, aby se přívětivě k přírodě choval kdokoli a s minimálním úsilím. Když se pak připojí hodně lidí, může to mít velký efekt. Přechod na odběr energií z obnovitelných zdrojů je skutečně jednoduchý. Naším cílem je podpora pozitivní energie spojené s udržitelností, která nyní ve společnosti je a spojení se s ní,“ uvedl Tomáš Brych, vedoucí marketingové komunikace E.ONu.

-mav-