Footshop vytvořil s Adidasem limitovanou edici Superstar

pátek, 2. října 2020, 07:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Footshop vydává ve spolupráci se značkou Adidas novou podobu tenisek Superstar.

Zdroj: Footshop

Zdroj: Footshop

Český retailer Footshop vydává společně se značkou Adidas zbrusu novou podobu siluety Superstar, která letos slaví 50 let na trhu. Footshop je tak prvním obchodem ve střední Evropě, kterému se podařilo spojit se s tímto německým sportovním gigantem. Limitovaná kolekce tenisek čítá pouze 520 párů. 

„Tato kolaborace je pro nás jedním z největších milníků, kterého jsme mohli dosáhnout. Málokterému obchodu s teniskami se toto podaří uskutečnit do 10 let od založení. Jsme velmi pyšní, že právě s námi se Adidas rozhodl vytvořit společné dílo, navíc na takto ikonickém modelu,” komentuje majitel Footshopu Peter Hajduček. 

Na limitované edici spolupracovaly obě firmy dva roky. Na teniskách se objevují elementy odkazující k výletům do přírody i moderní městskou dobu. Součástí jsou také vzory připomínající tradiční techniku modrotisku. „Šlo nám hlavně o to, abychom ukázali pevné základy naší spolupráce s firmou Adidas. Proto využíváme klasickou siluetu ve spojení s tradiční technikou modrotisku, který je signifikantní pro všechny země, kde se nachází naše prodejny. Odkaz na tradice v moderním měřítku nám pomáhá vytvořit pevný základ komunikace a ukazuje tak klasickou techniku v netradičním zpracovávání,” dodává Peter Kováč, produktový manažer Footshopu.

Limitovaná kolekce Footshop x Adidas Blueprinting vychází 10. října. Zájemci o tento model se před koupí nejdříve musí zúčastnit slosování. Každý pár bude mít své číslování, budoucí majitel tak bude vědět, kolikátý kus z kolekce zdobí jeho botník.

-stk-