Křížovkářský TV pohoda vydává zimní speciál

pátek, 30. října 2020, 07:35 Aktuality, Tisk MediaGuru

Speciál vychází v nákladu 115 tisíc výtisků, část nákladu obdrží zdarma předplatitelé týdeníku TV pohoda. Větší část nákladu míří do volného prodeje.

Zdroj: TV pohoda

Zdroj: TV pohoda

Další z řady křížovkářských speciálů vydala ve čtvrtek 29. října společnost JIK-05, vydavatel televizního týdeníku TV pohoda. Jedná se o tradiční čtvrtletní křížovkářský speciál, tentokrát na téma zima.

Vedle rozhovoru s herci obsahuje i stránky s recepty, tipy a radami pro pozdně podzimní i zimní vaření a pečení. Především ale přináší desítky stránek křížovek, sudoku, osmisměrek a dalšího luštění, včetně dvoustránky pro děti i stránky horoskopů pro rok 2021.

Speciál vychází v nákladu 115 tisíc výtisků. 14.500 výtisků dostanou jako dárek zdarma všichni předplatitelé TV pohody a ostatní náklad je distribuován v klasické prodejní síti PNS.

„Všechny letošní speciály se prodávaly velice dobře, prodej speciálu Léto i Podzim překročil hranici 70 tisíc prodaných výtisků,“ říká jednatel vydavatelství Jiří Kašpar. „Prodej zimního speciálu vidíme ještě optimističtěji, a to i na základě prodejů v minulých letech, ale i s ohledem na rozšíření prodejních míst v prodejní síti PNS. Naši čtenáři nám potvrzují, že kombinace zajímavého čtení, luštění a receptů je pro ně zajímavá,“ dodal.

-mav-