Marketing Scott.Weber vede Beránková, obchod Holý

čtvrtek, 29. října 2020, 17:15 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Na pozici marketingové manažerky společnosti Scott.Weber Workspace nastoupila Eva Beránková. Obchod vede Martin Holý.

Eva Beránková a Martin Holý, zdroj: Scott.Weber Workspace

Eva Beránková a Martin Holý, zdroj: Scott.Weber Workspace

Marketingovou manažerkou ve společnosti Scott.Weber Workspace, poskytující flexibilní kanceláře a coworking v Praze, se stala Eva Beránková. Obchod řídí nově Martin Holý. 

Nejbližším úkolem Evy Beránkové je realizovat rebranding společnosti. Své zkušenosti získala na různých pozicích v marketingu pro lokální i zahraniční značky. Věnovala se komunikaci značek jako například BigShock!, Mr.Brown a Jim Beam.

Martin Holý se stal ředitelem divize Growth, pod kterou spadá oddělení Central Sales, Marketing a Partnership. Společným úkolem jeho a Evy Beránkové je akvizice klientů pro nově otevírané lokality společnosti a implementace nových řešení pracovních prostor. Dříve působil v oblasti pronájmu komerčních nemovitostí ve společnosti Penta Real Estate nebo Procházka & Partners.

„Těší mě, že k nám Eva Beránková a Martin Holý nastupují právě v této době a věřím, že s novým týmem úspěšně zvládneme plánovanou expanzi a budeme úspěšně pokračovat v rozvoji naší firmy i propagaci povědomí o flexibilních řešeních pracovních prostor,” dodává Adam Zvada, majitel Scott.Weber.

Personální posily do Scott.Weber přicházejí v době probíhajícího rebrandingu, který je doprovázen marketingovou kampaní s cílem zlepšit povědomí o službách Scott.Weber. 

Marketingový tým spustil komunikaci, která zákazníkům představuje nové servisované kanceláře na Václavském náměstí v budově The Flow Building, v Karlíně v Praga Office & Garden a Na Pankráci v City Element. V komunikaci jsou zdůrazňovány atributy prémiové lokality a výhod spojené s využíváním servisovaných kanceláří od Scott.Weber Workspace, mezi něž  patří například flexibilní doby pronájmu i prostoru, nulové vstupní investice a designově atraktivní a zdravé kancelářské prostředí pro firmy všech velikostí.

Scott.Weber: Rozvoj Václavského náměstí bude akcelerovat

čtvrtek 15. října 2020

-stk-