Obchodní rozvoj Livesportu řídí Lukáš Raška

čtvrtek, 29. října 2020, 10:10 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Management české technologické firmy Livesport se rozšířil o Lukáše Rašku, který nastoupil na nově vzniklou pozici chief commercial officer.

Lukáš Raška, zdroj: Livesport

Lukáš Raška, zdroj: Livesport

Management české technologické firmy Livesport se rozšířil o Lukáše Rašku, který nastoupil na nově vzniklou pozici chief commercial officer. Zaměřit by se měl především na teritoriální expanzi společnosti, nové akvizice a rozšiřování zdrojů příjmů.

Posledních téměř sedm let strávil Lukáš Raška v Singapuru jako COO Esetu pro asijsko-pacifický trh. Dříve pracoval ve společnostech Dell či AVG.

První z oblastí, které Livesport považuje za klíčové pro svůj další rozvoj, je expanze do mimoevropských regionů, například jihovýchodní Asie nebo Severní Ameriky. Druhou je hledání dalších možností monetizace služeb. „Prakticky všechny naše příjmy momentálně plynou z reklamy,” uvedl Patrik Dzurenda, provozní ředitel společnosti. Třetí důležitou oblastí budou akvizice. Livesport v posledních letech udělal několik nákupů (Liftago, Pragosport, Kinobox, Tapito) a dalšími akvizicemi chce podpořit svůj růst v důležitých segmentech.

-mav-