Pořad Cesty k úspěchu pokračuje 20. sezónou

pátek, 16. října 2020, 16:00 Aktuality, TV, Marketing MediaGuru

Do dvacáté sezóny vstoupil pořad Cesty k úspěchu, se kterým je spojena Komerční banka.

Cesty k úspěchu, zdroj: FTV Prima

Cesty k úspěchu, zdroj: FTV Prima

S podzimní sezonou se na televizní obrazovky vrátil cyklus podnikatelských příběhů Cesty k úspěchu, se kterým je od začátku partnersky spojena Komerční banka (KB). Jubilejní 20. sezona pořadu, který byl letos oceněn také v nejstarší české soutěži kreativity Zlatá pecka v kategorii Product placement, odstartoval ve středu, 14. října večer opět po Show Jana Krause na televizi Prima. Kampaň k pořadu je již tradičně v režii contentové agentury Fuse ze skupiny Omnicom Media Group.

Premiérové díly aktuální 20. řady i tentokrát představí osm různých oborů a podnikatelů. Letošní globální situace způsobená pandemií koronaviru dala navíc vzniknout také speciálnímu online projektu Cesty k restartu, jenž v průběhu léta představil firmy, které navzdory nečekaným opatřením krizi překonaly a vrátily se ke svému podnikání.

„Zviditelňování práce úspěšných podnikatelů považujeme za skvělou inspiraci i způsob, jak podpořit také nováčky v byznysu a motivovat je v jejich úsilí vydat se vlastní cestou. Navíc s vědomím, že bez ohledu na jejich velikost mají na své straně naši banku jako spolehlivého partnera,“ říká David Šmahel, šéf marketingové komunikace KB.

„Výhodou naší dlouhodobé spolupráce na tomto pořadu je to, že projekt, včetně jeho výroby a dalších potřeb, známe do detailů. Formu podpory tak můžeme s každou sérií rozvíjet a přicházet s nápady, které, jak věříme, osloví nejen klienta, ale i diváky,“ uvádí Petra Buštíková, která se ve Fuse o celý formát a Komerční banku již několik let stará.

-mav-