Sazka spouští kampaň na podporu image značky

úterý, 6. října 2020, 10:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sazka přichází s novou imageovou kampaní. Zdůraznit chce především hravost i pestrost nabídky.

Klíčový vizuál k nové imageové kampani Sazky, zdroj: Sazka

Klíčový vizuál k nové imageové kampani Sazky, zdroj: Sazka

Sazka spouští novou dlouhodobou kampaň na podporu image své značky.  Přiblížit tak chce pestrost nabídky, hravost i vzrušení z hry.

„Aktuální kampaní investujeme do samotné značky Sazka. Za poslední roky urazila Sazka obrovský kus cesty a už dávno není spojená pouze s loteriemi. Pozitivní emoce, širokou nabídku her a samotnou radost ze hry jsme se rozhodli přenést přímo do korporátní identity společnosti. Nová image bude zákazníky postupně provázet napříč všemi produkty a aktivitami, které Sazka vytváří,“ říká Aleš Veselý, marketingový ředitel Sazky. 

Spolu s kampaní přináší Sazka i nové produkty. Před pár týdny došlo ke spuštění nabídky Kolo štěstí, které má přinést i do tradičních loterií, jako je Sportka, větší hravost a rozšiřuje možnosti výher. „Lidé chtějí snít a neustále pokoušet štěstí. Chceme, aby Sazka byla vnímána jako moderní značka, která lidem plní sny a zároveň nabízí atraktivní zábavu skrze rozmanité portfolio her. Rozšiřování a pestrosti nabídky věnujeme velkou pozornost i značnou část našich investic,“ dodává Aleš Veselý. 

Dále se chystá návrat legendární Tutovky nebo také zcela nová loterie, která bude cílit na široké publikum. Vedle nových losů mohou sázející očekávat novinky u kurzových sázek i Sazka Her. Do budoucna chce Sazka také více posilovat své aktivity v oblasti esportu. 

V první vlně bude kampaň k vidění v televizi a na internetu, následně se přenese i do tisku a outdoor. 

Na tvorbě kreativy se podílela agentura VCCP. Klíčový vizuál vznikl v dílně návrháře filmových plakátů Jana Poukara. Televizní spot vyrobila produkce Up&Up s režisérským duem Mike Samir a Matěj Chlupáček.

-stk-