Služba SledovaniTV se rozšiřuje na další platformy

pondělí, 26. října 2020, 07:20 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Ke stávajícím platformám přibyly chytré televize od tureckého výrobce Vestel a také podpora Fire TV Stick.

Zdroj: Sledovani.TV

Zdroj: Sledovani.TV

Služba SledovaniTV, český poskytovatel televize přes internet, se rozšiřuje na další platformy. Ke stávajícím platformám jako je Samsung, LG či AndroidTV, přibyly chytré televize od tureckého výrobce Vestel. U nás se lze nejčastěji setkat s jeho výrobky prodávanými pod licenčními značkami Toshiba, Hitachi, JVC nebo Panasonic, minoritně také pod vlastními značkami jako Finlux, Luxor či Westwood.

Další novinkou je podpora Fire TV Stick. Mediacentrum od Amazonu má podobu flashdisku, který se zasouvá do HDMI portu. Díky malým rozměrům je tak možné si ho vzít i na cesty.  Amazon Fire TV Stick využívá nejnovější funkce aplikace SledovaniTV, jako je nový přehrávač a nová podoba domovské obrazovky. Naproti tomu aplikace pro platformu Vestel byla vytvořena s ohledem na výkon i na slabších televizích. 

SledovaniTV hodlá v rozšiřování podporovaných platforem nadále pokračovat, v dohledné době je v plánu uvést aplikaci pro RokuTV a pro konzoli Xbox.

SledovaniTV je IPTV (internetová) televize, která nabízí více než 160 televizních kanálů a více než 50 rádiových stanic. Televizní vysílání lze pauzovat, přetáčet, služba umožňuje zpětné zhlédnutí v délce až sedm dnů. Lze přepínat mezi jazykovými stopami, titulky i různou kvalitou vysílání od SD po 4K. K dispozici je i virtuální videorekordér se 120hodinovým prostorem pro záznam televizního programu. Televizi je možné sledovat také na počítači v prohlížeči a také na mobilech a tabletech se systémem iOS a Android. Uvedena byla i aplikace pro chytré hodinky Apple Watch.

-mav-