Uniqa podpoří kampaní pojištění domácností

úterý, 13. října 2020, 15:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na podzim se Uniqa pojišťovna podpoří kampaní pojištění domů a domácností.

Z natáčení podzimní kampaně Uniqa pojišťovny, zdroj: Uniqa

Z natáčení podzimní kampaně Uniqa pojišťovny, zdroj: Uniqa

Uniqa pojišťovna spouští v říjnu svou podzimní kampaň, v níž se věnuje pojištění domů a domácností. V komunikaci, jež poběží až do listopadu, sází na televizi, internet a nově také rádio.

Všechna reklamní sdělení v různých médiích se budou odvíjet od televizního spotu, jenž upozorňuje na nadstandardní asistenční služby v domácnosti.

K vidění bude na stanicích skupiny Nova od 15. října. Vedle půlminutového spotu v televizi budou nasazeny 20s reklamy v rádiu na stanicích Evropa 2 a Impuls. Online část využije bannery a brandinga afinitních nebo zpravodajských stránek, a také formu pre-roll videí na YouTube. Dále směřuje do online vyhledávačů Google a Sklik s linkem na kalkulačku pojištění domů a bytů Uniqa. Doplní je nativní a kombinovaná reklama i komunikace na Facebooku. 

Pro pojišťovací poradce a zákazníky jsou připraveny letáky a další POS materiály. Rovněž byla aktualizována webová stránka produktu a doplněna speciální sekce věnovaná asistenčním službám k pojištění.

Kreativa pochází z dílny agentury Birel Advertising. O produkci se postarala společnost Manaworld Creative Production. Spot režíroval Lukáš Veverka. Média nakupovala agentura Mindshare, online část zajistila Magnas.

-stk-