AKA spouští podcasty o reklamě, prvním hostem je Navrátil

čtvrtek, 5. listopadu 2020, 17:00 Reklama, Aktuality MediaGuru

Asociace komunikačních agentur (AKA) naznačuje v prvním ze svých podcastů možné vyhlídky reklamního trhu v příštím roce. S ekonomem Davidem Navrátilem rozmlouval Marek Hlavica.

Marek Hlavica a David Navrátil ve studiu HOFO, zdroj: AKA

Marek Hlavica a David Navrátil ve studiu HOFO, zdroj: AKA

Asociace komunikačních agentur (AKA) vstupuje na pole podcastů a ve spolupráci se společností Blue Events a serverem MediaGuru.cz spouští pravidelné podcasty zaměřené na reklamní tvorbu, marketing a věci související. Hostem prvního podcastu, jehož moderace se ujal výkonný ředitel AKA Marek Hlavica, je David Navrátil, hlavní ekonom České spořitelny. V podcastu věnovaném marketingovým nákladům v roce 2021 se vyjadřuje k aktuální ekonomické situaci, kriticky objasňuje chování firem a motivace při rozpočtování a škrtání. A naznačuje vyhlídky pro rok následující období.

Profesní asociace AKA  chce v podcastech zacílit širokou marketingovou a komunikační komunitu. O reklamě chce mluvit srozumitelně s hosty různých profesí. Podcasty by měly být zveřejňovány přibližně jednou až dvakrát měsíčně.

Společně s Markem Hlavicou bude podcasty moderovat Jan Patera, partner společnosti Blue Events, která pořádá řadu oborových konferencí. Jan Patera dříve působil také jako redaktor marketingových titulů Marketing & Media a MarketingSalesMedia.

Podcasty je možné sledovat na vlastním youtubovém kanále AKA, na platformách Spotify, v aplikaci podcasty na iOS a na webu MediaGuru.cz.

Podcasty se natáčejí ve studiu HOFO, na přípravě se podílí Marek Slezák z Boomerangu a Jan Javornický z agentury Elite Solutions.

Podcast je možné poslechnout si níže.

Zdroj: AKA

-mav-