Brit nabádá v kampani ke zodpovědnému chovatelství

sobota, 7. listopadu 2020, 08:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká značka krmiv a doplňků pro domácí mazlíčky startuje kampaň „Perfektní páníček“.

Jeden z klíčových vizuálů kampaně, zdroj: Vafo Praha

Jeden z klíčových vizuálů kampaně, zdroj: Vafo Praha

Společnost Vafo Praha, výrobce krmiv a doplňků pro domácí mazlíčky značky Brit, zahájila kampaň „Perfektní páníček“, jež vyzývá ke zodpovědnému chovatelství. Jejím cílem je osvěta široké veřejnosti stojící o pořízení domácího mazlíčka, a tedy i prevence zaplňování útulků psy a kočkami, jejichž majitelé neodhadli potřeby a náročnost jejich chovu. 

„Kampaň značky Brit upozorňuje na přecenění vlastních sil a schopností se o pořízené zvíře postarat. Klade důraz na nutnou míru odpovědnosti, volného času a finančního zázemí,“ shrnuje Martin Šámal, Head of Marketing společnosti Vafo Praha. 

K vidění je kampaň v outdooru a na internetu. Komunikace přitom staví na webu www.perfektnipanicek.cz, jenž obsahuje ucelené informace o pořízení domácího mazlíčka. Zároveň je propojen s katalogem plemen psů i koček a s poradnou s odborníky. Kvůli jarní vlně adopcí a pořizování si mazlíčků je na webu i sekce „Nevím si rady“ obsahující možnosti, co vše lze dělat pro nápravu konkrétních problémů. 

„Společnost tak navazuje na řadu dalších probíhajících aktivit, jako jsou besedy pro základní školy s názvem ,Mít tak pejska', dotace opuštěných zvířat v útulcích zajištěním kvalitní stravy v tunách ročně, nebo podpora v oblasti výcviku asistenčních psů a canisterapeutické i felinoterapeutické péče,“ vyjmenovává Martin Šámal s tím, že ani aktuální kampaň není zamýšlena jako jednorázová aktivita.

Autorem kreativy kampaně je agentura DDB Prague, nákup médií řeší TSM Global.

-stk-