CPI PG kompletně obsadila všech svých 28 retail parků

pondělí, 23. listopadu 2020, 16:40 Aktuality, Retail MediaGuru

CPI Property Group má plně obsazené své retail parky v České republice i na Slovensku. Letos je chce všechny sjednotit pod názvem CityMarket.

Zdroj: CPI Property Group

Zdroj: CPI Property Group

Skupina CPI Property Group, vlastník retailových ploch v ČR, dosáhla 100% obsazenosti svých českých a slovenských retail parků (RP). Těch vlastní a provozuje v České republice celkem 19, na Slovensku pak 9 areálů. Všechny od loňského roku sjednocuje pod jméno CityMarket.

„V našem portfoliu chápeme retail parky i jako skvělou alternativu obchodních center. Vidí to tak i mnoho našich nájemců, kteří mají díky retail parkům možnost být blíž svým zákazníkům,“ uvádí Pavel Jirásek, vedoucí asset managementu retail warehouse a logistics v CPI Property Group.

Poslední volnou jednotku skupina pronajala koncem listopadu. „Poslední volná jednotka se pronajala tento týden ve Vranově nad Topľou značce domácích potřeb Banquet, se kterou jsme již podepsali smlouvu a nyní začne přestavba prodejny. Nová prodejna by měla otevřít již v únoru,“ říká Róbert Dikan, asset manažer.

RP se nacházejí zpravidla v menších městech, jejich společným rysem má být dobrá dostupnost, možnosti parkování a „rozumná cenová hladina“. Nemají společné prostory, vstup do prodejen je přímo z ulice, respektive z parkoviště. Zákazníci v nich zpravidla naleznou prodejny se zbožím každodenní spotřeby, jako je drogerie, obuv, oblečení, elektronika, domácí potřeby a doplňky či sortiment pro chovatele. 

Největší počet prodejen v portfoliu retail parků CPI Property Group provozují značky Kik (19), dm (18), Takko (16), Deichmann (14) a Sportisimo (14). Skupina spravuje aktiva v hodnotě přes 9 mld. eur s portfoliem nemovitostí z různých segmentů, retail, kanceláře, bytové jednotky, hotely, průmysl, logistiku i biofarmy. Jejím většinovým vlastníkem je Radovan Vítek.

CPI PG připravila kampaň pro 13 obchodních center

neděle 19. července 2020

-zue-