Dáme jídlo na online komunikaci volí Etneteru

pondělí, 23. listopadu 2020, 12:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Služba Dáme jídlo si na online komunikaci vybrala agenturu Etnetera Motion.

Zdroj: Etnetera Motion

Zdroj: Etnetera Motion

Služba na rozvoz jídla Dáme jídlo si na zajištění online komunikace vybrala agenturu Etnetera Motion ze skupiny Etnetera Group. Ta od 1. listopadu zajišťuje kompletní komunikaci na sociálních médiích, včetně kampaňového konceptu Porce života navíc, budování značky, tvorbu kampaní a zastřešení komunikační, mediální a influencerské strategie prostřednictvím digitálních kanálů.

„Etnetera Motion se pro nás na následující měsíce stává partnerem jak pro strategii, tak pro obsahový marketing sociálních sítí Dáme jídlo. Věříme, že se nám společně podaří budovat zábavný, inspirativní a chytrý obsah, který nejen zaujme naše fanoušky, ale přinese jim také to nejdůležitější, a to Porci života navíc,“ popsal Břetislav Stromko, marketingový ředitel společnosti Dáme jídlo.

 „Od prvního setkání s týmem Dáme jídlo jsme věděli, že jde o klienta, se kterým máme mnoho společného. Nemyslím pouze kladný vztah k dobrému jídlu, ale přístup ke komunikační strategii s technologickým pozadím a budováním značky z podstaty jejího poslání,” komentoval začínající spolupráci Michal Bubeníček, strategický ředitel Etnetera Motion.

-stk-