Feniková a Podlešák přišli do agentury Ritual communication

pátek, 27. listopadu 2020, 13:55 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Klára Feniková se stala novou account directorkou a Petr Podlešák novým kreativním ředitelem agentury Ritual communication. Šéfem produkce se pak stal Tomáš Přibek.

Klára Feniková, zdroj: Ritual communication

Klára Feniková, zdroj: Ritual communication

Agentura Ritual communication, kterou před dvaceti lety v Poděbradech založili Mirek Paskovský a Ondřej Dub, oznámila personální novinky. Novou account directorkou se stala Klára Feniková, která přestoupila z Wunderman Thompson, kde pracovala jako senior account supervisor. V agentuře bude mít na starost tým sedmi accountů a otázku new bussines.

Kreativním ředitelem agentury je nově Petr Podlešák, donedávna odpovědný za vedení zlínské pobočky agentury Comtech_CAN. Šéfem produkce se stal Tomáš Přibek, který v agentuře doposud zastával pozici account managera pro značky z koncernu Volkswagen Group.

Ritual communication se zaměřuje zejména na zákaznické aktivace, podlinkovou komunikaci, eventy a komunikační řešení. Agentura sídlí v Poděbradech v gotické sýpce a v současné době má 28 zaměstnanců. Svou činností pokrývá nejen český, ale také slovenský nebo maďarský trh. Mezi klienty patří značky Pepsi, Schweppes, Škoda, Volkswagen, Volkswagen Financial Services, Seat, Volkswagen Užitkové vozy, Danone, Mondelez, Orbico nebo Staropramen.

-mav-