Manifesto spouští rozvoz svařáku a dalších nápojů

sobota, 7. listopadu 2020, 08:05 Aktuality, Retail MediaGuru

Manifesto spouští novou službu Manifesto on wheels, které bude po Praze rozvážet svařák, čepované pivo a další nápoje.

Zdroj: Manifesto

Zdroj: Manifesto

Manifesto, jež v Praze provozuje dva otevřené gastronomické prostory, spustilo 5. listopadu vlastní e-shop a novou službu Manifesto on wheels – Manifesto jede k vám, jež nabídne rozvoz domácího svařáku, čepovaného piva Pilsner Urquell nebo Vinohradská 11, horkého 100% přírodního moštu a dalších nápojů z nabídky barů. Reaguje tak na nemožnost se v současné době setkat se s přáteli na drink. 

„Od začátku se snažíme zůstat lidem co nejblíž, i když u nás nemohou posedět. Proto jsme mysleli na to, jak ulehčit a zpříjemnit situace, se kterými se teď běžně potýkají. Třeba se vám stýská po kouřícím hrnku svařáku, chcete potěšit maminku originálním dárkem a pozvat kámoše na virtuální pivo. Možná koumáte, jak ozvláštnit pracovní schůzku přes videohovor, nebo jste prostě smutní ze zrušení vánočních trhů. A tak jsme připravili menu oblíbených nápojů v krásném balení, které vykouzlí úsměv dříve, než je vypijete,” přibližuje nové rozšíření služeb Manifesta Martin Barry. 

Nápoje lze objednat na stránce shop.manifestomarket.com a zvolit vyzvednutí u okénka nebo dovoz až ke dveřím. Rozvoz bude fungovat po celé Praze ve dvou časových oknech – okolo poledne a ve večerních hodinách. Součástí nabídky jsou také dárkové karty v hodnotě od 200 do 2000 Kč. Cena za doručení je 49 korun, od 500 korun výše zdarma. 

-stk-