Mattoni věnuje svůj mediální čas na podporu podniků

pátek, 6. listopadu 2020, 13:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Mattoni ve spolupráci s televizí Nova spouští kampaň „Rozbalte to“. Vyzývá lidi k podpoře jejich oblíbených restaurací.

Zdroj: Mattoni 1873

Zdroj: Mattoni 1873

Minerální voda Mattoni se spojila s televizí Nova v nové kampani „Rozbalte to“, jejímž cílem je motivovat lidi k podpoře podniků. Místo, aby si ho dali v restauraci, objednané jídlo si rozbalí doma. 

„Mattoni je nedílnou součástí české gastronomie, proto chceme v obtížném období pomoci celému segmentu. Namísto plánované televizní kampaně na naše minerální vody uvádíme kampaň podporující všechny podniky v Česku, které rozvážejí jídlo domů nebo vydávají přes okénka. Na kampaň jsme věnovali veškerý rezervovaný mediální prostor. Prostřednictvím kampaně ‚Rozbalte to’ připomeneme lidem, ať podpoří své oblíbené podniky objednávkou jídla domů,“ říká Alessandro Pasquale, generální ředitel Mattoni 1873. 

Kampaň, jež vznikla během dvou týdnů, odstartovala 4. listopadu na TV Nova a Tn.cz. „Výzva zapadá do konceptu TV Nova Nastartujme Česko, který jsme spustili na jaře a jehož cílem je dávat prostor iniciativám, které chtějí napomoct udržení naší ekonomiky v chodu,“ vysvětluje Hana deGoeij, konzultantka pro korporátní záležitosti a inovace TV Nova. 

Ústředními postavami kampaně jsou skuteční představitelé pěti konkrétních gastronomických podniků, jež vaří jídla na rozvoz nebo mají výdejové okénko. Natáčelo se v Praze, Poděbradech, Kladně a Mladé Boleslavi, a to v provozech s tradiční i moderní českou gastronomií, ale také v pizzerii nebo italské restauraci. 

Komunikace bude mít přesah na sociální sítě a je provázaná s webem www.rozbalteto.cz, kde se budou postupně objevovat další a další restaurace, které to navzdory nelehké situaci „nezabalily“. Záštitu nad kampaní poskytlo Ministerstvo průmyslu a obchodu.

-stk-