PR v Soulmates Ventures řídí Hana Kabourková

sobota, 28. listopadu 2020, 08:20 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Investiční ekosystém soustředící se na oblast green tech start-upů obsadil novou pozici PR & Project Directora.

Hana Kabourková, zdroj: Soulmates Ventures

Hana Kabourková, zdroj: Soulmates Ventures

Soulmates Ventures, investiční ekosystém soustředící se na oblast green tech startupů, má novou pozici PR & Project Director, kterou obsadila Hana Kabourková. Vedle řízení investičních projektů za desítky milionů korun má na starost také kompletní komunikaci firmy.

K projektu zakladatele Hynka Sochora se Hana Kabourková připojila na začátku jeho fungování letos v červenci. Od začátku svého působení v Soulmates Ventures zodpovídá za průběh veškerých projektů, včetně těch investičních v řádu desítek milionů korun. Na nové pozici řídí také interní i externí komunikaci společnosti.

V oblasti PR se Kabourková pohybuje pět let. V minulosti pracovala v PR agentuře Bison & Rose, kde měla na starost klienty jako Eurovia CS, NaturaMed Pharmaceuticals a Českou televizi, zkušenosti má také z tiskového oddělení na Ministerstvu dopravy. Projektové řízení je součástí její agendy od nástupu do Soulmates Ventures.

„Hana z nově vytvořené pozice zaštiťuje komplexní průběh veškerých projektů Soulmates Ventures. Jejím hlavním úkolem je, aby všechny naše aktivity skončily úspěchem a aby o nich bylo slyšet a vidět u laické i odborné veřejnosti,“ říká Václav Gregor, CEO a partner Soulmates Ventures.

-stk-