Prima startuje aplikaci Prima Trefa, propojuje TV a mobil

pátek, 13. listopadu 2020, 12:20 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Skupina Prima a Adveri přinášejí na český trh vědomostní hru propojující televizi s mobilní aplikací.

Prima Trefa, zdroj: FTV Prima

Prima Trefa, zdroj: FTV Prima

Skupina Prima a Adveri přinášejí na český trh vědomostní hru propojující televizi s mobilní aplikací. V aplikaci Prima Trefa odpovídají diváci na otázky ze světa pořadů a hvězd televize Prima, a mají tak možnost vyhrát ceny a zúčastnit se onlinového či do budoucna i televizního finále.

Hrou diváky provedou tváře televize Prima Eva Perkausová, Libor Bouček, Jakub Kotek, Eva Burešová, Jan Šťastný nebo Natálie Halouzková. Aplikace je k dispozici ke stažení zdarma teď v obchodech App Store a Google Play.

Cílem je získat nejvyšší možný počet žetonů, které mu pak umožní zúčastnit se „online finále“ pořadu. V něm se soutěží každý týden o atraktivní ceny.

„Prima Trefa také otevírá nové možnosti komerční spolupráce pro naše klienty. Aplikace je ideální platformou pro přímou komunikaci s diváky, vyhlašování promo spotřebitelských soutěží, zavádění nových produktů, vysvětlení funkcí a výhod jiných produktů nebo třeba jen pro zvýšení povědomí o značce,“ říká provozní ředitel Vladimír Pořízek

Televize Prima vždy v pondělí odvysílá pořad Prima Trefa, ve kterém diváci uvidí průběh „online finále“ z mobilní aplikace, předání výhry výherci i rady a tipy, jak hrát a vyhrát. Kromě televizních žetonů můžou hráči chytat i extra žetony přímo v aplikaci, stačí správně odpovědět na čtyři kvízové otázky. Ať už diváci odpoví špatně, nebo správně, čeká je na konci bonusová minihra, ve které si můžou vytočit hodnotné ceny, poukazy, slevy a další výhody.

-mav-