Prima zakládá veřejnou sbírku na podporu sestřiček

středa, 25. listopadu 2020, 08:10 Aktuality, TV, Reklama MediaGuru

Do kampaně iniciativy Sestřičky sestřičkám se bez nároku na honorář zapojily tváře ze seriálu Sestřičky.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Skupina Prima v rámci projektu Prima Svět za podpory herců ze seriálu Sestřičky, České asociace sester a Českého červeného kříže založila iniciativu Sestřičky sestřičkám. Ta podporuje sestry v první linii, které jsou denně v kontaktu s covid pozitivními pacienty.

Cílem této iniciativy je finančně podpořit sestry v nemocnicích s nejvyšším počtem pacientů, přiblížit veřejnosti jejich práci a poděkovat za jejich pracovní nasazení.

„Do pomoci sestřičkám se může zapojit úplně každý. Jednou z možností je finanční podpora v rámci veřejné sbírky Sestřičky sestřičkám na crowdfundingové platformě Znesnáze21 nebo pomocí dárcovských DMS. Rádi bychom vybrali alespoň 10 000 000 Kč a pak tuto částku ve spolupráci s Českou asociací sester spravedlivě rozdělili mezi sestry, které ve vybraných nemocnicích pečují o covid pozitivní pacienty. Skupina Prima do sbírky Sestřičky sestřičkám věnuje na počátek 1 milion korun a následně celou sbírku podpoříme rozsáhlou mediální kampaní za podpory protagonistů seriálu Sestřičky,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima.

Do kampaně iniciativy Sestřičky sestřičkám se bez nároku na honorář zapojily tváře ze seriálu Sestřičky. Diváci televize Prima tak uvidí v selfových spotech Sabinu Laurinovou, Marka Němce, Natálii Halouzkovou, Míšu Tomešovou, Romana Zacha a Adélu Gondíkovou. Kampaň kromě televize poběží také online a na sociálních sítích. Skupina Prima iniciativu podpoří i ve zpravodajství CNN Prima News a pomocí PR komunikace.

-mav-