Ředitelem marketingu CzechTourism je Jan Boleslavský

pátek, 20. listopadu 2020, 11:40 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novým ředitelem odboru marketingu, komunikace a výzkumu CzechTourism se stal Jan Boleslavský.

Jan Boleslavský, zdroj: CzechTourism

Jan Boleslavský, zdroj: CzechTourism

Na pozici ředitele odboru marketingu, komunikace a výzkumu státní agentury CzechTourism nastoupil v říjnu Jan Boleslavský. Věnovat se bude především strategickému rozvoji svěřených značek a propagaci destinace České republiky doma i v zahraničí. 

„I nadále budeme v marketingu klást důraz na efektivitu a flexibilitu. Zaměříme se především na digitální marketing, další rozvoj tuzemského cestovatelského portálu kudyznudy.cz a na rozvoj destinačního portálu visitczechrepublic.com včetně jeho B2B části,“ říká Jan Boleslavský a pokračuje: „Konec tohoto a začátek příštího roku bude patřit online kampaním na podporu českých hor a adventních měst, které poběží především v sousedních zemích a globální imageové video kampani. Musíme udržet Česko v povědomí zahraničních turistů, aby se k nám začali vracet hned jak to situace dovolí.“   

Před nástupem do CzechTourism zastával Jan Boleslavský pozici generálního ředitele marketingové agentury Face Up a pracoval také jako obchodní a marketingový ředitel Rádia Impuls. Současně má zkušenosti z vedení marketingových projektů z reklamních agentur. Podílel se například na kampaních značek Milka, Danone, Becherovka, Staropramen či Visa. Je spoluzakladatelem agentury integrované komunikace Garp Integrated. Vystudoval obor Business Administration na City University of Seattle.

-stk-