Tváří vánoční kampaně Penny jsou čeští dodavatelé

pondělí, 16. listopadu 2020, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vánoční kampaň Penny Marketu se nese v duchu tradičních českých Vánoc a vystupují v ní zaměstnanci českých dodavatelů.

V kampani například vystupuje zaměstnanec Fish Marketu z Třeboně, zdroj: Penny

V kampani například vystupuje zaměstnanec Fish Marketu z Třeboně, zdroj: Penny

Obchodní řetězec Penny Market spustil od 15. listopadu letošní vánoční kampaň, opět se sloganem „Hezky česky“. Nese se v duchu tradičních českých Vánoc a tváří se stali skuteční zaměstnanci českých dodavatelů, kteří připravují výrobky a produkty pro zákazníky Penny.

„Pro nás v Penny není spojení Hezky česky jen reklamní slogan, ale filozofie naší společnosti. Vnímáme v současné době ještě více než kdy jindy potřebu podpory českých a regionálních dodavatelů, a současně tradičních českých hodnot a rodinného zázemí,“ říká ke kampani Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu Penny.

V reklamě se objeví vánoční atmosféra české rodiny, které prostírají čeští dodavatelé. Slavnostní atmosféru podtrhuje i voiceover herce Jiřího Bartošky. Kampaň vznikala v průběhu října přímo u samotných dodavatelů, kterými jsou Bohemia Apple z Tuchoraze (jablka), Uzeniny Příbram (řízky), Pivovar Nymburk (pivo), Fish Market z Třeboně (kapr) a Penam (vánočka).

Vánoční spot Penny Marketu 2020

Vytvořila ji kreativní agentura Hullabaloo, režie se ujal David Ondříček a produkci zajistila agentura Lucky Man Films. Média má na starosti agentura PHD.

Televizní spot shlédnou diváci v následujících týdnech na všech hlavních televizních kanálech (skupina Nova, skupina Prima (Media Club), TV Barrandov. Intenzivně budou využity i profily Penny na sociálních sítích, a to nejen pro spot samotný, ale připraveny jsou i posty s vánoční tématikou.

Ve spotu si zahrál také zaměstnanec firmy Uzeniny Příbram, zdroj: Penny

Ve spotu si zahrál také zaměstnanec firmy Uzeniny Příbram, zdroj: Penny

Nebo také zaměstnankyně Bohemia Apple z Tuchoraze, zdroj: Penny

Nebo také zaměstnankyně Bohemia Apple z Tuchoraze, zdroj: Penny

Penny dál modernizuje, letos již padesát prodejen

pondělí 12. října 2020

-zue-