Vyhlášení ADC Czech Creative Awards proběhne 26. 11.

pondělí, 16. listopadu 2020, 12:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vyhlašování vítězů soutěže ADC Czech Creative Awards 2020 proběhne online ve čtvrtek 26. listopadu.

Zdroj: ADC

Zdroj: ADC

Vítězové letošního ročníku soutěže ADC Czech Creative Awards budou vyhlášeni online ve čtvrtek 26. listopadu. Kvůli pandemii byl termín ceremoniálu několikrát posunut. 

„Pracovali jsme s několika variantami, abychom byli připraveni na různé situace. Nakonec nám klapla ta, kterou jsme si všichni ve výboru přáli. Věřím, že účastníci ceremoniálu se mají na co těšit, protože máme připraveno několik překvapení v průběhu celého večera,” říká předseda klubu David Suda.

Vyhlašování se bude moct zúčastnit každý prostřednictvím webové stránky ADCZačne od 17 hodin a trvat bude přibližně hodinu a půl. Do samotného vyhlašování se budou moci zapojit živě přes různé platformy i samotné agentury. 

O Louskáčka bude usilovat 83 prací z celkově 206 přihlášených. Nejvíce nominací, po sedmi želízkách v ohni, mají agentury WMC/Grey a Symbio Digital, šest jich má Kaspen/Jung von Matt a po pěti Creative Embassy, Havas Prague a Scholz & Friends.

Do finále ADC Czech Creative Awards jde 83 prací

pátek 2. října 2020

Agentury navíc budou mít čas přihlásit své vítězné práce do soutěže ADCE Awards díky posunutému termínu na 7. prosince 2020, aby zkusili svůj úspěch zopakovat i na evropské úrovni.

-stk-