A 11 uvede odborné měsíčníky Eko Česko a Transport Journal

úterý, 22. prosince 2020, 12:05 Aktuality, Tisk MediaGuru

Vydavatelství A 11 rozšíří portfolio svých odborných titulů o dva nové měsíčníky.

Loga nových titulů A 11, zdroj: A 11

Loga nových titulů A 11, zdroj: A 11

Vydavatelství A 11 rozšiřuje od nového roku portfolio odborných časopisů (B2B) o měsíčníky Eko Česko a Transport Journal. Doplňují tak stávající tituly Profi Poradenství & Finance, Profi Makléř & Reality, Profi Medicína a Profi HR. První číslo časopisu Eko Česko je naplánováno na 29.1.2021, Transport Journal vyjde poprvé 1.2.2021.

Eko Česko má přinášet informace z oblasti energetiky, obnovitelných zdrojů, odpadového hospodářství, problematiky životního prostředí a jejich vlivu na fungování firem a samospráv. Počítá i s pořádáním eventů. První z nich, konference Eko Česko 2021, je v plánu na 22.4. 2021 (Den země). Vedením redakce byl pověřen Petr Láska. Časopis vychází jako měsíčník v nákladu 14000 kusů, distribuce proběhne do vybrané sítě trafik a řízenou distribucí na místní samosprávy, představitele governmentu, majitele firem, profesionály z oblasti energetiky a specialisty odpadového hospodářství a životního prostředí. Do nabídky ho zařadí i Alza Media.

Odborný magazín Transport Journal je určen pro specialisty pracující v oblastech silniční, železniční, letecké dopravy a logistiky. Magazín chce dát prostor pro nové technologie, alternativní paliva, novinky z byznysu, testy automobilů a užitkových vozidel, operativní leasingy nebo fleet flotily. Šéfredaktorem se stal Jiří Krupička. Transport Journal vychází v řízené distribuci na vybrané kontakty v nákladu 4500 kusů. K dostání bude i elektronicky na Alza Media.

„Naše portfolio odborných časopisů zaznamenalo v době vládních opatření nejmenší výkyvy v inzertních příjmech a stabilní je i čtenářský zájem. Už od podzimu jsme proto přemýšleli o nových titulech a jako první se nám podařilo realizovat časopisy Eko Česko a Transport Journal. Od obou si hodně slibujeme,“ dodal za vydavatelství A 11 jeho ředitel Aleš Zavoral.

-mav-