A 11 vydává právnický měsíčník Lawyers & Business

pondělí, 14. prosince 2020, 07:40 Aktuality, Tisk MediaGuru

Vydavatelství A 11 rozšiřuje portfolio prémiových titulů a k měsíčníku Premium Guide přidává časopis Lawyers & Business.

Titulní strana Lawyers & Business, zdroj: A11

Titulní strana Lawyers & Business, zdroj: A11

Vydavatelství A 11 rozšiřuje portfolio prémiových titulů a k měsíčníku Premium Guide přidává časopis Lawyers & Business. Má přinášet informace o dění v právnické obci, ekonomické situaci v tomto odvětví a o předních osobnostech z oboru. Součástí časopisu je i sekce věnovaná životnímu stylu a volnému času. Důraz je kladen i na rozhovory s inovativními právníky a byznysmeny.

„Na trhu doposud chyběl časopis, který by na právo nahlížel nejen po odborné stránce, ale i z pohledu byznysu. Přinášíme kvalitní obsah jak pro advokacii, tak i pro top management firem a já věřím, že v něm čtenáři naleznou inspiraci pro jejich profesní i soukromý život,“ říká ředitel vydavatelství Aleš Zavoral.

Součástí projektu Lawyers & Business je i webový portál lawyersandbusiness.cz a pravidelný newsletter. V následujících měsících představí redakce i vlastní podcasty a sérii eventů.

Lawyers & Business vychází jako měsíčník s cenou 129 Kč. Distribuován je pomocí První novinové společnosti na téměř 500 prodejních místech po celé České republice, v elektronické verzi je k dostání na Alza Media, pomocí řízené distribuce na vybrané klienty a advokátní kanceláře a jako předplatné pak na a11.cz. První vydání budou podpořena kampaní na Českém rozhlasu, v týdeníku Echo nebo na odborných webech a sociálních sítích.

-mav-