Billa se na Vánoce spojuje s Kapkou naděje

středa, 9. prosince 2020, 10:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ve spolupráci s Kapkou naděje spouští Billa charitativní vánoční projekt. Zakoupením skla od Evy Jiřičné mohou lidé pomoci nemocným dětem.

Zdroj: Billa

Zdroj: Billa

Billa navazuje v rámci letošních Vánoce spolupráci s Nadací Kapka naděje. Zákazníci mohou od 8. prosince do 30. ledna zakoupením nápojového skla od Evy Jiřičné pomoci nemocným dětem trpícím poruchou krvetvorby, nádorovými onemocněními a těm, jejichž léčba vyžaduje transplantaci kostní dřeně.

„Rozhodli jsme se spojit s Nadací Kapka Naděje, protože v jejich činnost věříme. Billa v letošním roce zaměřila svoji pomoc na nemocnice a nemocniční personál, ale nesmíme zapomínat také na nemocné děti, které často leží v nemocnicích a rodiče za nimi nemohou, například kvůli opatřením spojeným s koronavirem. V letošním roce jsme tedy nechtěli investovat do finančně náročných vánočních kampaní, ale raději věnujeme peníze dětem,“ říká Lucie Průšová, marketingová ředitelka Billa ČR. 

V prodeji je balení čtyř skleniček za 329 Kč a balení dvou skleniček s karafou na vodu za 389 Kč. Design navrhla architektka Eva Jiřičná, vyrobila ho společnost Crystalex.  

Charitativní projekt podpoří Billa kampaní „O Kapku lepší Billa“, jež bude k vidění v televizi, tisku, na sociálních sítích, v letácích a také v místě prodeje. Ve druhé fázi bude podpořen také charitativním koncertem Kapky naděje vysílaným 20. prosince na TV Prima. Večerem bude provázet Libor Bouček spolu s dvanáctiletým chlapcem Samem. Na podporu zvýšení výtěžku vystoupí Ewa Frana, Mirai, Tomáš Klus, Pokáč, Slza a další. 

-stk-