MOL uvádí zimní kampaň, soutěží se o Renault Clio Hybrid

středa, 16. prosince 2020, 13:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hlavním prvkem kampaně je soutěž o více než dva tisíce cen a hlavní výhra v podobě Renaultu Clio RS Line.

Zdroj: MOL ČR

Zdroj: MOL ČR

MOL Česká republika, provozovatel druhé největší sítě čerpacích stanic v tuzemsku, zahájila tříměsíční kampaní. Jejím hlavním prvkem je soutěž o více než 2000 cen a hlavní výhra v podobě Renaultu Clio RS Line s hybridním pohonem.

Kampaň zaměřená na zimní paliva na čerpacích stanicích MOL odstartovala v prosinci na POS, poději bude nasazená i do dalších komunikačních kanálů a poběží až do konce února 2021. Vizuály a další mediální formáty adaptované agenturou WMC Grey se objeví na POS materiálech na stanicích, v televizi, rádiu, online prostředí a na OOH plochách. Marketingové aktivity budou podpořeny také PR komunikací.

Do soutěže, jejímž hlavním partnerem je společnost Renault Česká republika, se může zapojit každý, kdo na čerpacích stanicích MOL natankuje 25 litrů jakéhokoliv paliva a vloží kód z účtenky. Během tří měsíců, kdy kampaň poběží, bude každý den slosováno 26 výherců.

„Zákazníky pravidelně odměňujeme za jejich loajalitu v rámci sezónních soutěží. Tentokrát jsme jako hlavní výhru zvolili hybridní automobil značky Renault – sportovní model s ohledem na životní prostředí. Věříme, že zákazníky potěší i řada vedlejších cen, mezi které patří např. nabité palivové karty a vouchery na občerstvení či mycí služby,“ říká Richard Austen, generální ředitel MOL Česká republika.

-mav-