Petra Kvitová se stává ambasadorkou Mattoni a Audi

čtvrtek, 10. prosince 2020, 11:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Dvojnásobná vítězka Wimbledonu Petra Kvitová se nově spojuje se dvěma značkami – s minerální vodou Mattoni a automobilem Audi.

Petra Kvitová, zdroj: Mattoni 1873

Petra Kvitová, zdroj: Mattoni 1873

Česká tenistka a dvojnásobná vítězka Wimbledonu Petra Kvitová navázala dlouhodobou spolupráci s českou minerální vodou Mattoni a stala se ambasadorkou automotive značky Audi. 

„Přírodní minerální voda Mattoni ke sportu přirozeně patří. Partnerství Mattoni s Petrou vnímáme navíc jako spojeni českých ikon, které reprezentují český úspěch doma i v zahraničí. Jsme proto opravdu hrdí na to, že můžeme stát při jejím boku a podpořit Petru v její další kariéře,“ popisuje Alessandro Pasquale, generální ředitel Mattoni 1873. 

„Domluvená dlouhodobá spolupráce přesahuje hranice tenisových kurtů a České republiky. O tenis a o pitný režim se přeci zajímají všude ve světě. Jsem si jista, že si společně pomůžeme,“  říká Petra Kvitová.

Dále Petra Kvitová začala spolupracovat s německou automative značkou Audi. „Úspěchy Petry Kvitové jsou mimo jiné založeny na snaze se neustále zlepšovat a tato vlastnost se zrcadlí i v DNA naší značky“ říká Marcel Archleb, vedoucí divize Audi Porsche Česká republika, a dodává: „S Petrou Kvitovou plánujeme zajímavé aktivity pro fanoušky a počítáme také s přesahem naší podpory úspěšných českých osobností do našich projektů v oblasti společenské odpovědnosti. Informace o konkrétních akcích zveřejníme u příležitosti jejich spuštění.“

Petra Kvitová tak bude nejenom ambasadorem značky Audi, ale stane se také tváří kampaně na Audi Q5, které v lednu dorazí na český trh ve své vylepšené podobě a ke klasickému provedení nově nabídne také Audi Q5 Sportback.  

-stk-