Praha pokračuje s kampaní V Praze jako doma

pátek, 4. prosince 2020, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Od uvolnění vládních opatření 3. prosince Praha obnovuje i svou kampaň V Praze jako doma. V online se spojí s Jankem Rubešem.

Zdroj: V Praze jako doma

Zdroj: V Praze jako doma

Praha obnovuje spolu s uvolněním vládních opatření 3. prosince svůj program V Praze jako doma na podporu cestovního ruchu. Návštěvníci hlavního město se stejně jako v létě mohou těšit na volné vstupy a vydat se například do Zoologické zahrady hl. m. Prahy, na Petřínskou rozhlednu, do vybraných muzeí a galerií či dalších míst. Program podpoří vánoční online kampaň, v níž se Praha spojuje s Jankem Rubešem. 

Praha spouští kampaň s Matějem Ruppertem, zve k návštěvě

úterý 23. června 2020

Benefity z programu V Praze jako doma mohou návštěvníci čerpat až do konce tohoto roku, a to díky znovu otevřeným hotelům a navázaným službám. Za noc strávenou v Praze návštěvník obdrží voucher, který může uplatnit jako volnou vstupenku na vybraná návštěvnická místa v metropoli. 

„Doprovodný vánoční program v Praze bude letos o něco skromnější, o vánoční atmosféru ale Pražané a návštěvníci Prahy nepřijdou. Ode dneška jsou navíc otevřené restaurace a podniky, kde se lze během procházek adventní Prahou zahřát, ale také galerie, pražské věže, ZOO a další místa, kde mohou turisté využít benefity programu V Praze jako doma,“ říká Hana Třeštíková, radní pro kulturu a cestovní ruch. 

V rámci kampaně navíc Janek Rubeš dá formou videí rady a tipy, doporučí, jaká místa v Praze navštívit, jak využívat pražskou dopravu nebo kam zajít na dobré vánoční občerstvení. 

„Předvánoční čas lze v metropoli strávit například objevováním netradičních míst, které město nabízí. Navíc chce Praha díky nové strategii více cílit na domácí návštěvníky a připravuje jim takovou nabídku, aby se do Prahy hosté z tuzemska rádi vraceli,“ říká předseda představenstva Prague City Tourism František Cipro. 

-stk-