Rixo.cz podporuje novou kampaní rozšíření své služby

pátek, 4. prosince 2020, 13:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ústřední postavou nové kampaně služby Rixo.cz je plyšová postava Rixo, která představuje výhody této pojišťovací služby.

Zdroj: Rixo.cz

Zdroj: Rixo.cz

Pojišťovací služba Rixo.cz uvádí novou komunikační kampaň. Jejím cílem je podpořit službu, která nově klientům nabízí online srovnání všech typů pojištění. Prostřednictvím plyšové postavy Rixa postupně představí celé portfolio služeb i benefity.

„Pojišťovnictví není mezi lidmi dobře vnímané. Potřebovali jsme proto vytvořit komunikační linku, která milou a výraznou formou odprezentuje, co klientům nabízíme a jaká je naše konkurenční výhoda,“ vysvětluje Ondřej Hlásek, CMO Rixo.cz.

Za kreativním nápadem a supervizí stojí agentura Werk.Camp v čele s Martinem Přikrylem.

„Chtěli jsme vytvořit co nejjednodušší koncept, protože ani samotná služba není komplikovaná. A vzhledem ke kategorii, o kterou neprojevují lidé pravidelně zájem, jsme věděli, že musíme mít vizuál, který zaujme na první pohled. Proto jsme přišli s ideou Rixa jako postavy, která prezentuje výhody tohoto srovnávače pojištění. Rixo je postava, která věci vidí jednoduše, má smysl pro humor a je i trochu frajer. Je to ten, za kým si můžete jít pro radu, protože se v pojištění vyzná,“ vysvětluje Martin Přikryl.

Zdroj: Rixo.cz

Umělecký návrh loutky ztvárnil Matěj Pospíšil, loutku vyrobili a vodili loutkaři z Animation People, režie se ujali Mods a za kamerou byl Tomáš Sysel. Vše vzniklo v produkci Jana Vrtílka a Kristýny Černé z Filmservice. Kampaň běží v televizi a onlinu.

Rixo.cz se dosud profilovalo jako služba, která klientům kontroluje pojištění a doporučuje jim pojištění lepší. V současnosti se rozšířila o srovnání a prodej všech typů pojištění. „Díky vlastním technologiím umíme klientovi srovnat autopojištění, pojištění majetku, odpovědnosti i životní pojištění. A jak je našim dobrým zvykem, všechny procesy co nejvíce automatizujeme," popsal Ondřej Hlásek.

-mav-