Šampaňské Moët & Chandon otevřelo na Chodově pop-up

úterý, 8. prosince 2020, 13:00 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Moët & Chandon otevírá v obchodním centru Chodov svůj pop-up vánoční butik.

Šampaňské Moët & Chandon otevřelo svůj sváteční pop-up v obchodním centru Westfield Chodov, zdroj: Moët & Chandon.

Šampaňské Moët & Chandon otevřelo svůj sváteční pop-up v obchodním centru Westfield Chodov, zdroj: Moët & Chandon.

Šampaňský dům Moët & Chandon otevírá v obchodním centru Chodov svůj sváteční pop-up. Lidé si zde mohou nakoupit vánoční dárky, nebo se jen zastavit na skleničku. Otevřen je od 3. prosince do konce roku. 

V pop-up butiku, zahaleného do zlaté barvy, obsluhuje proškolený personál, který zájemce provede vybraným sortimentem šampaňského domu a pomůže vybrat správnou láhev. V nabídce bude i vánoční edice „Tie Your Wish“, v třpytivých zlatavých tónech se symbolem stříbrné stuhy, jež se na místě charakteristické etikety rozvíjí do tvaru vánočního stromu.

Nakoupené dárky si mohou zákazníci nechat zabalit. Ke každé lahvi navíc obdrží kartičku se speciálním QR kódem, skrze který se obdarovanému rozbalí personalizované videopřání.

Lidé si mohou dát v butiku také skleničku šampaňského, ochutnat různé chuťové profily, včetně champagne koktejlu. Na místě také čeká strom splněných přání, na který si mohou lidé připevnit své přání. 

Pop-up sváteční butik Moët & Chandon se nachází v 1. patře obchodního centra v Designer Gallery. Otevřen bude do konce roku.

-stk-