A!M Creative Challenge vyhrálo Stardust Studio

středa, 27. ledna 2021, 12:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Studentskou soutěž A!M Creative Challenge vyhrál projekt Matyáše Kohouta, Sviatlany Listratsenky a Lucie Kocúrekové.

Finále A!M Creative Challenge tentokrát probíhalo online, zdroj: A!M.

Finále A!M Creative Challenge tentokrát probíhalo online, zdroj: A!M.

Podzimní studentskou soutěž A!M Creative Challenge, jež probíhala ve spolupráci se sportovní značkou Under Armour, zná své vítěze. Nejlepší offline nebo online event pro uvedení nových běžeckých bot UA Flow Velocity Wind připravilo Stardust Studio, které tvoří Matyáš Kohout, Sviatlana Listratsenka a Lucia Kocúreková. 

Porota, kterou tvořili Jiří Topinka a Jan Kryšpín z Under Armour, Marek Miláček a Vladimir Timanov z A!M a Nikola Bochová z DDB, ocenila u vítězného nápadu především propojení moderní technologie virtuální reality, tradičního běžeckého pásu a možnosti vyzkoušet si nové běžecké boty. „Přidanou hodnotou vidíme hlavně v aktivaci přímo v prostoru našich Under Armour prodejen, kde si zákazníci můžou běžecké boty vyzkoušet i rovnou nakoupit,“ uvádí Jiří Topinka.

Na všech soutěžních projektech pak zástupci značky ocenili, že reagovaly na aktuální situaci koronaviru a snažily se převést klasických offline aktivací do online podoby. „Přesně takové problémy teď totiž musíme řešit. Celkově se v projektech objevilo několik zajímavých a kreativních myšlenek, které si ukládáme do šuplíku a třeba se k nim v budoucnu vrátíme,“ dodává Topinka.

Soutěž organizuje každoročně mediální agentura Attention!Media z Omnicom Media Group. Je určena pro studenty oboru marketingu a mediálních studií na středních, vyšších odborných nebo vysokých školách na území České republiky, a dále pro osoby s vážným zájmem o marketing a mediální studia. Jejím cílem je poskytnout zájemcům možnost zpracovat řešení reálných problémů v rámci marketingových a mediálních kampaní klientů pořadatele, a získat tak praktické zkušenosti v oboru marketingové komunikace.

-stk-