Brumík se v kampani spojuje s Bobem a Bobkem

pondělí, 18. ledna 2021, 15:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Brumík vstupuje do televize s novou reklamní kampaní. Hlavní roli v ní hrají kreslené postavičky Boba a Bobka.

Bob a Bobek vystupují v nové reklamě značky Brumík, zdroj: Mondelēz.

Bob a Bobek vystupují v nové reklamě značky Brumík, zdroj: Mondelēz.

Značka Brumík spouští novou televizní reklamní kampaň, v níž hlavní roli hrají kreslené postavičky králíků Boba a Bobka. Ti se snaží v kuchyni získat svého Brumíka, ale moc se jim to nedaří. Práva na použití večerníčkových postaviček zakoupila společnost Mondelēz, do jejíhož portfolia Brumík patří, od České televize. Na rozdíl od originální verze příběhů dvou králíků z klobouku kouzelníka Pokustóna, propůjčil oběma protagonistům svůj hlas Petr Čtvrtníček. 

„Využili jsme sice českou večerníčkovou klasiku, ale přesto zaměřujeme naši reklamu na dospělou populaci,“ říká Jana Hartmannová, manažerka značky Brumík, a dodává: „Ze spotřebitelského výzkumu nám vyplynulo, že Bob a Bobek patří mezi nejznámější klasické večerníčkové postavičky dokonce s 99procentní znalostí mezi dospělými. Těm pak přináší nejenom krásné vzpomínky na jejich dětství. Více než 80 % z nich nám uvedlo, že sledování Boba a Bobka je pobaví i nyní, když jsou sami dospělí.“ 

Z výzkumu dále vyplynul názor 75 % respondentů, že současné děti daleko více zajímají jiné příběhy, a to především pohádky ze světové produkce, které lokální večerníčky milované celými generacemi naprosto zastiňují. Přitom u Boba a Bobka se údajně dokáže stále zasmát i pobavit až 76 % diváků. 

Kampaň poběží v televizi od ledna a během roku se oblíbené postavičky Boba a Bobka objeví i v celé řadě dalších doprovodných marketingových aktivit. Zařazení reklamy v rámci vysílání se vyhýbá programům zaměřeným na dětskou populaci.

Reklamní spot vznikl ve spolupráci s produkčním studiem Filmservice.

-stk-