iPrima uvede v online premiéře seriál Recept na lásku

úterý, 26. ledna 2021, 07:30 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

V online premiéře nabídne Prima seriál Recept na lásku, jeden díl denně bude zdarma, další za poplatek.

Recept na lásku, zdroj: FTV Prima

Recept na lásku, zdroj: FTV Prima

Video server iPrima zařadí od 1. února v premiéře turecký seriál Bay Yanlis pod českým názvem Recept na lásku. Každý všední den umístí najdou jednu novou epizodu tohoto seriálu. Pokud budou chtít diváci sledovat v ten den další díly, dostupné budou už jen v placené předpremiéře.

Recept na lásku je turecký romantický seriál, který navazuje na Zasněné lásky a Příchutě lásky. Stejně jako v obou jmenovaných seriálech, i v novince ztvárnil hlavní roli opět Can Yaman. Po jeho boku se pak objeví Özge Gürelová. Online premiéra seriálu nabídne postupně všech 48 epizod, z nichž od 1. února bude každý všední den na stránce iPrima.cz nová epizoda ke zhlédnutí zdarma, dostupná pro všechny registrované uživatele. Připravena bude i možnost zakoupení dalších dílů seriálu v předpremiéře, a to jak na iPrimě, tak ve stejnojmenné mobilní aplikaci i prostřednictvím HbbTV.

m

Datum

Díly zdarma

Díly v placené předpremiéře

1. února

1. díl

2. – 5. díl

2. února

2. díl

3. – 6. díl

3. února

3. díl

4. – 7. díl

4. února

4. díl

5. – 8. díl

5. února

5. díl

6. – 16. díl

8. února

6. díl

7. – 17. díl

9. února

7. díl

8. – 18. díl

10. února

8. díl

9. – 19. díl

11. února

9. díl

10. – 20. díl

12. února

10. díl

11. – 21. díl

iPrima.cz měla loni rekordní návštěvnost, v průměru ji navštívily téměř 4 miliony reálných uživatelů. Průměrně bylo na iPrima 46 323 820 video views za měsíc, táhl především seriál Slunečná, dále turecká telenovela Zasněná láska, seriál Modrý kód, Prostřeno! a pořad Ano, šéfe!. V iPrima Videopůjčovně byly nejoblíbenějšími předpremiéry Slunečné, Sestřiček a Modrého kódu. Nejpůjčovanějším filmem byli Vlastníci, dále to byly dokument V síti a filmy Ženy v běhu, Přes prsty a Ženská na vrcholu (zdroj: NetMonitor, interní data 2020).

-mav-