Lidové noviny mají novou pondělní přílohu Nemovitosti

čtvrtek, 7. ledna 2021, 07:25 Aktuality, Tisk MediaGuru

Lidové noviny vycházejí od nového roku s novou pondělní přílohou Nemovitosti. Nahradila přílohu Právo a justice.

Nová příloha LN Nemovitosti, zdroj: Mafra

Nová příloha LN Nemovitosti, zdroj: Mafra

Deník Lidové noviny z portfolia mediální skupiny Mafra vydává od roku 2021 novou  pravidelnou přílohu věnovanou dění na realitním trhu. Jmenuje se Nemovitosti, vycházet má každé pondělí jako součást deníku LN. Přinášet chce informace o bytech, kancelářích, obchodních centrech či logistických nemovitostech. Přílohu povede  redaktorka Kateřina Menzelová.

Přílohu Nemovitosti tvoří pět pravidelných rubrik, a to Rozhovor, Téma, Projekt, Osobnost a Krátké zprávy z trhu. V rubrice Rozhovor představí osobnosti a jejich plány v oblasti nemovitostí. Rubrika Téma se bude podrobněji věnovat konkrétnímu aktuálnímu trendu na trhu. Rubrika Projekt bude postavena především na fotografiích a vizualizacích a ukáže architektonicky zajímavé objekty. Rubrika Osobnost bude věnována změnám na manažerských postech.

V minulém roce vycházela v LN v pondělí příloha Právo a justice. Tu tak nahrazuje nová příloha Nemovitosti. LN v úterý vycházejí s přílohou Akademie, ve čtvrtek s rozšířeným ekonomickým zpravodajstvím a v sobotu s přílohou Orientace. Ve středu je součástí deníku měsíční magazínová příloha Esprit a v pátek pravidelná magazínová příloha Pátek LN.

-mav-