Marks & Spencer uvedl službu Rezervuj & Vyzvedni

středa, 20. ledna 2021, 15:00 Aktuality, Retail MediaGuru

Po uzavírce svých obchodů spustil Marks & Spencer novou službu, přes kterou si mohou zákazníci objednat zboží online a vyzvednout na prodejně.

Zdroj: Marks & Spencer

Zdroj: Marks & Spencer

Britský řetězec Marks & Spencer na českém trhu spouští novou službu Rezervuj & Vyzvedni. Představil ji v úterý 19. ledna, jen čtyři dny od uzavření svých prodejen v Praze. Do konce ledna ji podporuje akcí v podobě 20% slevy na nezlevněné zboží. 

O nové službě řetězec zákazníky informoval prostřednictvím SMS zpráv, direct mailu či sociálních sítí. Díky ní si mohou zájemci oblečení z nabídky prodejen objednat po internetu na speciálně upravené stránce, do tří dnů vyzvednout  a zaplatit v jedné z osmi prodejen dle vlastního výběru. Prohlédnout si zarezervované produkty lze každý den od 10 do 17, při nákupy lze uplatnit slevy aktuálně platné v prodejnách či kartu Věrnostního programu. 

Marks & Spencer rovněž nabízí služby e-shopu s doručením až  domů,  do 6 až 8 pracovních dnů za 149 korun či expresně do 4 až 5 dní za 399 korun. Při nákupu nad určitou částku je doprava zdarma. Pro všechny objednávky, které přicházejí ze Spojeného království, je nutné vyplnit celní prohlášení. Doručení na prodejnu v rámci služby Rezervuj & vyzvedni je bezplatné. 

Vybranou nabídku oblečení nabízí Marks & Spencer také na Mall.cz. Některé potraviny na Rohlíku. 

-stk-