Mutumutu spouští svou první televizní kampaň

úterý, 12. ledna 2021, 11:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Online životní pojištění Mutumutu jde s kampaní poprvé do televize.

Klíčový vizuál, zdroj: Mutumutu

Klíčový vizuál, zdroj: Mutumutu

Online životní pojištění Mutumutu spustilo svou první televizní kampaň, jež je od pondělí 11. ledna k vidění na stanicích skupiny Prima. Jejím cílem je komunikovat, že za zdravý životní styl mohou zákazníci Mutumutu získat peníze z pojistného zpět. 

„Než vzniklo Mutumutu před více než dvěma roky, prošli jsme asi 80 studií o tom, co nejvíce ovlivňuje naše zdraví a potvrdili jsme si jednoduchou věc – často se jen stačí o sebe starat. Pravidelně se hýbat, nekouřit, chodit na preventivní prohlídky aj. A když tohle budete dělat, máte nižší pravděpodobnost, že budete nemocní, takže my budeme pravděpodobně řešit méně pojistných událostí a můžeme vám tak část peněz vracet. Je to jasné a fér. A kdyby se náhodou stejně něco se zdravím pokazilo, tak vám i tak kryjeme záda,” říká šéfka marketingu Mutumutu Lenka Rigerová. 

Reklamní dvacetisekundový spot tak zobrazuje příklady každodenních situací, jako je třeba cesta do práce, které je možné vyplnit fyzickou aktivitou, udělat tak něco pro své zdraví a navíc získat reálnou odměnu ve formě peněz. 

„Zjistili jsme podle našeho průzkumu, který jsme udělali před Vánoci, že průměrný Čech přibral za dobu koronavirových karatén přibližně 6,5 kila. Navíc Vánoce tomu ještě často přidávají. A tak jsme se rozhodli na začátek spotu přidat malé ,popíchnutí', kdy manželka poplácá láskyplně muže na pupíku. Toto pošťouchnutí je v kombinaci s vrácenými penězi motivací, proč je lepší zvolit pro cestu do práce kolo na místo auta,” vysvětluje Rigerová.

Televizní spot, jenž bude k vidění do konce ledna, doplňuje online komunikace, obsahující sportovní výzvu o chytré hodinky v hodnotě 5000 Kč, které každý nový klient získá, pokud se bude jeden měsíc dostatečně hýbat. Jak moc, to si mohou lidé spočítat ve sportovní kalkulačce. 

Na internetu bude Mutumutu komunikovat až do konce března. Využívat bude YouTube, sociální sítě a bannerovou reklamu.

Přípravu spotu mělo na starosti Mutumutu s Creative Dockem. Scénáře a režie videa se ujal Štěpán Zálešák, produkce a kamery Gašper Šnuderl. 

-stk-