Škoda v nové kampani nasadila detektor lži

středa, 27. ledna 2021, 07:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani napojila Škoda Auto svého servisního technika na detektor lži.

Klíčový vizuál k nové kampani Škoda Auto, zdroj: Škoda Auto ČR

Klíčový vizuál k nové kampani Škoda Auto, zdroj: Škoda Auto ČR

Škoda Auto spustila na českém trhu novou marketingovou kampaň, s níž propaguje své poprodejní služby. Se sloganem „S námi vždy přesně víte, za co a kolik zaplatíte” komunikuje transparentní komunikaci autorizovaných servisů značky Škoda se zákazníky, kterou ilustruje příběh technika napojeného na detektor lži. 

Společně s autorizovanými partnery Škoda dlouhodobě pracujeme na zlepšení povědomí o výhodách servisních služeb autorizované sítě Škoda. Koncept, který vytvořila agentura Leo Burnett, podle nás přináší přesně to, co chceme zákazníkům sdělit. Díky předepsaným postupům a jasně definované časové náročnosti jednotlivých servisních úkonů naši zákazníci vědí přesně, za co a kolik zaplatí,“ říká Karel Starý, vedoucí servisních a poprodejních služeb Škoda Auto Česká republika.

Kampaň běží od 18. ledna v televizi, tisku, rádiu, na internetu a sociálních sítích. V tištěných médiích a na webu kampaň podpoří i celoroční obsahová spolupráce s nakladatelstvím CNC a portálem Garáž.cz. Televizní spoty, které poběží na všech komerčních kanálech, ČT2 a ČT Sport, využívá Škoda Auto Česká republika ke komunikaci svých poprodejních služeb vůbec poprvé v historii.

Kreativní koncept kampaně vytvořila agentura Leo Burnett ze skupiny Publicis Groupe, která v loňském roce zvítězila ve výběrovém řízení na dlouhodobou komunikaci poprodejních služeb českého zastoupení automobilky. Na starosti má i provedení příspěvků na sociální média a vizuálů pro kampaň v online prostředí. Produkci spotu zajistilo studio AdWood a jeho režie se zhostil Daniel Růžička. Mediální plánování a nákup měla na starosti agentura PHD.

-stk-