A 11 začíná vydávat nový hobby magazín Kutilství

úterý, 16. února 2021, 16:45 Aktuality, Tisk MediaGuru

Řízením hobby časopisu byl pověřen Milan Ježek. Nový časopis pro kutily vydává A 11.

Zdroj: A 11

Zdroj: A 11

Společnost A 11 Aleše Zavorala začne vydávat nový hobby magazín Kutilství. Jedná se o pátou letošní novinku v portfoliu vydavatelství. Vedením časopisu byl pověřen Milan Ježek, který dříve působil v časopisu Udělej si sám!.

Magazín Kutilství chce nabízet praktické informace, postupy, rady a tipy na úpravu nebo opravu bytu a domu, zahrady, dále informace a o nových strojích, nářadí a materiálech do dílny. Je zaměřen na stavební postupy, a proto nabídne výkresy. Tvarové díly je možné vyžádat si jako pdf, které vydavatelství zašle e-mailem. Budou rozložené do formátů A4 nebo A3, které lze vytisknout doma na tiskárně. Po slepení získá čtenář šablonu. Ke složitějším tvarům jednotlivých částí konstrukce lze pro zjednodušení stavby poskytnout i CNC kódy. 

„Že jsme národem kutilů, inovátorů, vynálezců i kulinářů je vidět nyní na sociálních sítích. Díky současné neradostné pandemické situaci jsou lidé převážně doma a vyrábí mnoho zajímavých věcí, které pak sdílejí s dalšími. Proto má svým obsahem nový magazín Kutilství největší předpoklady se stát na trhu vyhledávaným časopisem pro všechny tvořivé čtenáře,“ uvedl šéfredaktor Milan Ježek.

Kutilství bude stát 49 Kč. O distribuci se postará společnost Mediaprint & Kapa Pressegrosso. Spuštění bude podpořeno rozhlasovou kampaní a přednostním vystavením v místě prodeje.

-mav-