Mlékárna Valašské Meziřící má nový ekologický obal

neděle, 28. února 2021, 08:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Mlékárna Valašské Meziříčí přichází na trh s novými ekologickými obaly a zároveň i s novou příchutí kefírového mléka, citron a bezový květ.

Nový obal má nová příchuť bezinka a citron, zdroj: Mlékárna Valašské Meziříčí

Nový obal má nová příchuť bezinka a citron, zdroj: Mlékárna Valašské Meziříčí

Mlékárna Valašské Meziříčí dává na trh novou příchuť nízkotučných kefírových mlék, citron a bezový květ. Kefírová nízkotučná a Acidofilní mléka z Valašska patří mezi nejprodávanější produkty firmy. Novinku navíc mlékárna uvádí v nových ekologických obalech.

„Acidofilní a Kefírová mléka z Valašska jsou mezi zákazníky velmi oblíbené, proto jsme se rozhodli reagovat na rostoucí poptávku po nové příchuti a přicházíme na trh se svěží variantou Kefírového mléka nízkotučného citron, bezový květ," říká Radka Benešová, marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí.

Novou příchuť najdou zákazníci v novém ekologickém obalu. Jedná se od hnědý karton od norské firmy Elopak. Obal se vyznačuje sníženou uhlíkovou stopou, má o 17 % nižší emise CO2, hmotnost nižší o 4,8 % a také má mít nižší spotřebou chemikálií při výrobě.

Novinku plánuje mlékárna propagovat především na sociálních sítích, případně také v tisku a v televizi.

Mlékárna Valašské Meziříčí vznikla v roce 1992 privatizací Beskydských mlékáren. Aktuálně vyrábí smetanové jogurty, polotučné ovocné jogurty, nízkotučné ovocné jogurty, kysané výrobky, bio jogurty a čerstvé tekuté výrobky. Její výrobky jsou zastoupeny v celé síti obchodních řetězců i ostatních prodejen.

Obalko: Obal by měl být recyklovatelný anebo nejlépe žádný

pátek 5. února 2021

-zue-