Na online tržiště Nulisec vstupují Jan Becher, Manner a Pedro

úterý, 9. února 2021, 16:40 Aktuality, Retail MediaGuru

Velkoobchodní online tržiště Nulisec se rozšiřuje o další značky. Své velkoobchodní aktivity přes něj digitalizují Jan Becher, Manner nebo Pedro.

Zdroj:Nulisec

Zdroj:Nulisec

Nulisec, internetové velkoobchodní tržiště, se rozšiřuje o další firmy. Aktuálně do něj vstupují potravinářské značky, jako je výrobce oplatků Manner, producent českého bylinného likéru Jan Becher - Karlovarská Becherovka nebo výrobce cukrovinek značky Pedro.

S neustupující pandemickou situací se velkoobchodní aktivity firem stále více přesouvají do digitálního prostoru. Firma Nulisec, která stojí za internetovou službou pro B2B společnosti, uvedla, že sleduje skokový nárůst počtu rychloobrátkových velkoobchodních společností vstupující na internet se svou nabídkou a propagací.
 
„Aktuální vývoj koronavirové krize nutí firmy nacházet nové způsoby svých obchodních aktivit, čímž je nepochybně i internetový B2B prodej a nákup zboží. Nabízíme jednoduché, rychlé a transparentní řešení pro vstup do internetového prostoru. Svou velkoobchodní nabídku mohou mít firmy online během jednoho pracovního dne,” říká Lukáš Pham, ředitel společnosti Nulisec.

České internetové velkoobchodní tržiště Nulisec bylo založeno v roce 2018. Aktuálně firma eviduje 400 velkoobchodních dodavatelů a 2200 odběratelů z Česka a Slovenska. S úzkou vazbou na vietnamskou komunitou je platforma taktéž vnímána jako brána k vietnamských obchodním partnerům.

-zue-