Prima uvádí tištěný hobby magazín Prima Doma

středa, 3. února 2021, 11:20 Aktuality, Tisk MediaGuru

Dvouměsíčník Prima Doma přináší souhrn rad a inspirací z televizních hobby pořadů Primy.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Skupina Prima vydává nový tištěný dvouměsíčník Prima Doma. Jde o hobby magazín, který přináší souhrn rad a inspirací z televizních hobby pořadů Primy (Receptář Prima nápadů, Libovky Pepy Libického a Řemeslo nenahradíš). Časopis vychází v rozsahu 100 stran, jeho vydavateli jsou společnosti Medialight a Prima Doma Media ve spolupráci se značkou Solootions. Cena časopisu je 59,90 Kč, šéfredaktorkou je Pavla Hainzová.

Dvouměsíčník, jehož první číslo je v prodeji od 1. února, nabízí čtenářům pravidelné rubriky Prima Nápady, Prima Doma v obraze, Život v zahradě, Řemeslo nenahradíš a Kreativní koutek. U každého tištěného návodu nebo nápadu pak najdou QR kód s odkazem na videonávod projektu.

„Časopisem Prima Doma rozšiřujeme portfolio časopisů a posilujeme náš hobby segment. Nový dvouměsíčník je určen pro všechny tvořivé ženy a milovníky ručních prací,“ sdělil Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima.

Časopis cílí na čtenáře, kteří se zajímají o to, jak vylepšit svůj domov a zahradu. „Čtenáři v něm kromě rad a praktických návodů najdou také rozhovory se známými tvářemi z hobby pořadů FTV Prima, DIY projekty nebo odkazy na kutilská videa,“ dodala šéfredaktorka Pavla Hainzová.

-mav-