Answear spustil novou kampaň, zapojil i influencery

úterý, 23. března 2021, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Answear rozvíjí svůj koncept „Máš Answear“. Do televize tak nasazuje druhou vlnu své kampaně.

Zdroj: Answear

Zdroj: Answear

Módní e-shop Answear spustil v pondělí 15. března druhou vlnu své televizní kampaně, jež rozvíjí v lednu uvedený koncept „Máš Answear“. Kampaň poběží po dobu šesti týdnů na stanicích skupiny Nova a Markíza, kde budou k vidění sponzorské vzkazy. 

„V televizním prostředí chceme být letos po celý rok, máme proto v plánu točit další sérii kreativ, v nichž chceme rozšiřovat myšlenku ,Máš Answear'. Konceptem tak odpovídáme na otázku, kdo je náš zákazník, co od nás očekává, jak tráví svůj čas, co vyhledává,” vysvětluje Eva Balaštíková, manažerka pro Českou republiku a Slovensko.

Ve sponzorských vzkazech se objeví polská herečka Jolanta Janus, kterou mohli čeští diváci vidět na festivalu Jeden svět v dokumentárním filmu Lesson of Love. 

V únoru mezi první a druhou vlnou TV kampaně realizovala značka Answear na všech trzích také spolupráce s 49 influencery. Vybraní Instagrameři v ní natočili vlastní scény rozvíjející reklamu „Máš Answear“ a svým videem ukázali, čím ve svém životě bourají stereotypy. V Česku vyniklo video o rituálu otužování od blogerky Dominiky Pokludové nebo video módního stylisty Filipa Vaňka, který odhalil své stravovací hříchy. Na Slovensku si se zadáním poradila fitness trenérka Simona Kozerawski, která ztvárnila témata svoboda a kondička.

V roce 2020 zaznamenal Answear růst ve výši 33 %, za celou skupinu dosáhl obratu přibližně 2,5 miliardy korun a plány růstu má i pro letošní rok. Vedle televize chce komunikovat i na dalších kanálech, například v rádiích. V druhé polovině roku se zaměří na relaunch mobilní aplikace a bude se soustředit na rozvoj vlastní značky answear.LAB. Tento rozvoj obchodu umožnil nedávný vstup na burzu, díky kterému pro všech sedm trhů, ve kterých působí, získal finanční podporu v hodnotě 260 milionů korun. Třetina z částky by měla jít na posílení marketingových aktivit. V současné chvíli prodává e-shop 350 značek a 90 tisíc produktů, do roku 2024 chce nabídku zdvojnásobit.

Answear: Do roku 2024 chceme naši nabídku zdvojnásobit

středa 27. ledna 2021

-stk-