Bernard uvede nový spot, mění slogan na „držme se“

pondělí, 22. března 2021, 16:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

S uvedením nové reklamy mění Bernard svůj dlouholetý slogan „Svět se zbláznil, držte se…“.

Zdroj: Rodinný pivovar Bernard

Zdroj: Rodinný pivovar Bernard

Rodinný pivovar Bernard spouští 22. března novou reklamní kampaň, jež bude nasazena v televizi a na internetu. V reakci na současnou situaci mění také svůj dlouholetý slogan: „Svět se zbláznil, držte se…“ na „Svět se zbláznil, držme se…“. Cílem reklamy je „dodat lidem sílu a pozitivní myšlení“. 

„V minulosti jsme poukazovali na různé absurdity a vzkazovali jsme lidem, ať se drží. Jenže teď už svět v mnoha ohledech doslova zešílel, a tím nemyslím jen důsledky epidemické situace. Je třeba se tomu postavit, pozitivně, společně. Proto změna z držte se na držme se,“ vysvětluje spolumajitel pivovaru Stanislav Bernard.

Autorem námětu, scénáře i konečného zpracování reklamy je režisér Jiří Mádl. „Jirka přišel s námětem, který naprosto rezonuje s tím, co chceme předávat dál. Vyplatilo se nechat mu volné ruce, vzniklo něco, co jde od srdce k srdcím. Tak to cítíme,“ popisuje šéf marketingu společnosti Tomáš Lipták.

Mádl natočil pět mikropříběhů, které se uzavírají v posledních okamžicích 90s spotu. Jednotlivé příběhy se odehrávají beze slov, pouze na podkresu melodie New Britain, árie neznámého autora pravděpodobně z Irska, v provedení klavíristy Petra Maláska.

Reklamní spot bude mít premiéru 22. března v 19 hodin.

Natáčelo se v průběhu února. Ve scéně natáčené v Humpolci si zahráli i zaměstnanci pivovaru. Produkci zajistila agentura Dawson production. Spot bude k vidění na kanálech České televize, na YouTube, Facebooku a Instagramu.

-stk-